Loading...
OVER MIJ 2018-03-12T11:42:47+00:00

Hoi! Ik ben Floor; een creatieve, energieke en ambitieuze grafisch vormgever en een echte doener. ‘Niet lullen, maar poetsen!’ is mijn motto.

Ik ben opgegroeid als tuindersdochter tussen de Chrysanten in het Westland en had in het bedrijf van mijn ouders alle ruimte om mezelf creatief te ontwikkelen. Zoals ik hierboven al aangaf, ik bleek een echte doener te zijn. Ik besloot de opleiding Bloem & Design te volgen en wilde me hierna verder ontwikkelen op een ander creatief vlak. Ik ging naar het Nimeto in Utrecht waar ik de basis van het grafisch vormgeven heb geleerd. Hier ontdekte ik wat ik wilde doen: mooie dingen maken waar een gedachte achter zit. In grafisch vormgeven kan ik al mijn creativiteit in kwijt en met kleuren, vormen en foto’s ga ik helemaal los!
Mijn bedrijf heet Zuiverwerk. Onder de naam Zuiverwerk combineer ik twee passies; grafisch vormgeven en conceptontwikkeling. Zuiver staat voor mijn professionele aanpak en de kwaliteit van mijn ontwerpen en werk staat voor de werklust en passie die ik heb voor mijn vak. Elke opdracht zie ik als een uitdaging!
Zuiverwerk is een jonge onderneming met een frisse blik op de wereld en veel kennis over de hedendaagse content. Ik ontwerp niet alleen, ik ben constant opzoek naar vernieuwing en hou nauwlettend alle trends in de gaten!

Ben je benieuwd waar ik trots op ben? Bekijk dan het portfolio.
Wil je contact met me opnemen? Dat kan via het contactformulier.