Over

Het verhaal achter Zuiverwerk

|

Zuiverwerk is een grafisch ontwerp bureau met focus op identiteit en branding.

Ik luister naar mijn klant en analyseer de doelstellingen van het bedrijf. Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat mijn klanten het juiste communiceren. Zo help ik bijvoorbeeld startende ondernemers met een goede strategie en professionele huisstijl of mkb’ers met volledige restyling van een verouderde huisstijl.

Zuiverwerk is een jonge onderneming met een frisse blik op de wereld en veel kennis over de hedendaagse content. Ik ontwerp niet alleen, ik ben constant opzoek naar vernieuwing en hou nauwlettend alle trends in de gaten!

// Wie ben ik?

Ik ben Floor; een creatieve, energieke en ambitieuze grafisch vormgever en een echte doener. ‘Niet lullen, maar poetsen!’ is mijn motto.

Geboren in het Westland en opgegroeid in het mooie West-Friesland. Als tuindersdochter had ik alle ruimte om mij creatief te ontwikkelen. Dit zetten ik door in mijn studiekeuzes: Bloem & Design en later het Nimeto in Utrecht. Zo werd ik langzaam gevormd tot waar ik nu sta. Een ervaren vormgever die graag helpt om een passende identiteit aan te meten bij een onderneming en daarbij een huisstijl vorm te geven die het juiste communiceert.

‘’Als vormgever hou ik van een krachtige en unieke branding die bij de identiteit van de klant past. Ik ga daarom ook helemaal los met kleur, typografie en patronen’’

Get in touch!

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!